avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajatorul isi anuleaza propriile decizii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajatorul isi anuleaza propriile decizii

Bunaziua, am o intrebare mai complicata:
Angajatorul poate sa-si anuleze decizia prin care a dispus reintegrarea unui salariat (in baza unei sentinte ramasa irevocabila) si in urma careia au izvorat niste acte, sau aceasta decizie ramane irevocabila si nu poate sa mai fie desfintata de nimeni?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:21, 17 Ianuarie 2013
prin urmare o decizie de reintegrare nu poate fi atacata, deoarece emiterea ei nu reprezinta o incalcare a legii, iar in cazul in care ai ataca acea decizie ar fi inadmisibil in instanta? Poate sa reprezinta o incalcare a legii doar ceea ce s-a hotarat prin acea decizie.
Multumesc oricum pentru atetia acordata si pentru ca am fost cam...cicalitor.
Cred ca faceti o confuzie .. orice decizie emisa de angajator paote fi atacata in instanta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunerea unui fost salariat pe post, in situatia in care postul este desfintat cristina69 cristina69 Buna seara Am o speta foarte incurcata si tare as vrea sa stiu cum as putea-o solutiona legal pentru a nu mai fi actionati in judecata Pe scurt societatea X ... (vezi toată discuția)
Reintegrare salariat girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta X a fost angajat la societatea noastra dar a fost concediat. Ne-a actionat in instanta si a obtinut hotarare favorabila, reincadrarea pe post plus salariile ... (vezi toată discuția)
Reintegarea refuzata Instantlife Instantlife Buna ziua, Iata o problema des intalnita: -se emite decizia de concediere unui angajat cf. 65 CM - angajatul o contesta si castiga in fond. - la cateva ... (vezi toată discuția)