avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Neplata cheltuielilor de judecata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Neplata cheltuielilor de judecata

Buna seara
Va rog frumos sa-mi spuneti daca nu au fost achitate cheltuielile de judecata in termenul dispus de instanta ce se intampla?Poate fi sters cazierul daca nu au fost platite aceste cheltuieli (dosar penal acuzat de conducere sub influienta alcolului avand o pedeapsa de un an cu suspendare)
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:54, 16 Ianuarie 2013
Intervine reabilitarea de drept, condamnarea disparand din cazier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A intervenit sau nu reabilitarea de drept? huzu huzu in 2005 am fost condamnat la 1,2 ani cu suspendare pentru conducere fara permis si sub influenta bauturilor alcolice iar acum in 2011 am permis si am fost ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept - pedeapsa cu suspendare, formalitati george0869 george0869 Am avut o pedeapsa de 6 luni+1zi cu suspendare pentru conducere subinfluenta alcolului pedeapsa a expirat +cei 2ani fara a avea nici o abatere. Mai trebue ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judiciara danielamirela danielamirela buna. as dori sa aflu si eu cum pot face reabilitarea sotul meu a fost depistat in urma cu 5 ani in timp ce conducea masina sub influenta alcolului si a primit ... (vezi toată discuția)