Buna ziua!
Problema mea feste urmatoarea: am emis factura computerizata cu suma corecta(factura finala cu produse iar la sfarsit am scazut avansul dat cu ceva timp in urma) dar atunci cand am scos bonul din calculator, din neatentie nu am vazut ca era suma totala scisa pe bon adica avansul pentru care am scos bon atunci cand clientul a dat comanda si restul de plata platit acum. In concluzie, pe raportul zilnic apare suma totala iar mie imi trebuie doar difereanta ce o mai avea de plata.
Va rog sa imi spuneti ce pot face pentru ca nici clientul meu nu cred ca mi-ar aduce ianpoi bonul gresit pentru ca este foarte ocupat si nu are timp sa vina la magazin ca sa imi aduca mie bonul gresit.
Va multumesc si astept raspuns!
faceti o nota explicativa si scrieti exact cum s-a intamplat. O semnati si o dati la contabilitate si se va inregistra numai suma care ati primit-o. In raport scrieti cat ati primit pe baza acestei note. Sau daca puteti, faceti un bon cu minus pentru avansul primit inainte.
Am avut asemenea caz si de la finante asa mi-au spus. Nu am avut probleme, ei ziceau ca au mai avut acest caz nu o data...se intampla.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
E corect ??
EugenM
Buna ziua ,
Am comandat pe 29-08-2012 la un magazin , 20l de vopsea . Am dat un acont de 100lei pentru care am primit un bon de casa . Cand am ridicat ... (vezi toată discuția)
Chitanta
denisa123
Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: am primit o suma de bani in urma cumpararii unor piese de mobilier dar datorita faptului ca nu aveam factura de la ... (vezi toată discuția)