avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gaj

Buna ziua, am si eu o intrebare, in cazul in care un apartament este pus gaj pentru un credit in curs de plata, apartamentul respectiv se poate trece pe numele altcuiva? cu conditia de a se plati creditul incontinoare de persoana care l-a detinut la inceput. Apartamentul fiind al unei doamne si sa se treaca pe numele baiatului ei, mentionez ca nu au acelasi nume, parintii fiind divortati si el pastrand numele tatalui.
Cel mai recent răspuns: Pirvan_Cristian , utilizator 11:36, 17 Ianuarie 2013
Prin sintagma
se poate trece pe numele altcuiva
va referiti la transferul proprietatii? De regula,nu se pot face operatiuni in care sa se aduca atingere intereselor creditorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apart. gaj - obiectul unui partaj kopack85 kopack85 Buna, Am fost casatorita, si impreuna cu fostul sot am contractat un credit, unde a fost pus gaj apartamentul parintilor mei. In urma divortului am fost ... (vezi toată discuția)
Partaj danielaa76 danielaa76 Va rog, daca poate sa ma lamureasca si pe mine cineva: sotul meu a primit de la parintii lui un apartament, prin donatie, anul trecut, apartamentul l-am ... (vezi toată discuția)
Casa pe terenul parintilor mirela_iasi mirela_iasi Buna ziua, Parintii nostri (socrii mai exact) au un teren care e pus gaj pt un credit bancar... Terenul e de 2000 m si vrem sa ne facem si noi o casa acolo ... (vezi toată discuția)