avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... evacuare
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

evacuare

Buna ziua!
As vrea sa stiu care este calea legala de a rezolva o problema si cui trebuie sa ma adresez in cazul in care am primit in casa mea spre a locui o persoana care nu-mi este ruda si l-am luat chiar si in spatiu, adica are domiciliul legal in casa mea.
Ulterior au intervenit niste probleme iar acesta persoana refuza sa plece din casa mea si sa-si schimbe adresa de domiciliu. Cum pot sa fac s-o dau afara pe respectiva persoana si sa nu mai apara ca avand domiciliul in casa mea?
Cel mai recent răspuns: ContSters258148 , utilizator 12:37, 17 Ianuarie 2013
Daca nu accepta sa plece de buna voie , trebuie sa-i intentati actiune de evacuare in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu pentru carte de identitate (buletin) IoanP89 IoanP89 Buna ziua! O cunostinta din republica Moldova care aprimit cetatenie romana de curand m-a rugat sa il iau in spatiu formal pentru a-si face buletin (nu va ... (vezi toată discuția)
Posibile "probleme" primire in spatiu - persoane fizice kikisand kikisand In cazul primirii in spatiu a unei persoane fizice care urmeaza sa deschida un PFA (scuzati formularea) pe acea adresa, exista posibilitatea anularii actului ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui ap. cand sunt si alti locatari in el titiC titiC as putea sa aflu ce se intampla cu locuitorii unui ap. care au fost trecuti in spatiu printr-o cerere la biroul populatiei de catre proprietar,( care au CI si ... (vezi toată discuția)