avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sanctiune administrativa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sanctiune administrativa

sanctiunea administrativa aplicata unei persoane se comunica persoanei respective,sau aceasta trebuie sa se informeze de pe ,,surse,, ?
multumesc de raspuns!
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 15:30, 17 Ianuarie 2013
Orice sanctiune trebuie sa fie comunicata celui sanctionat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisii de disciplina si informatii publice ContSters42601 ContSters42601 Buna ziua ,Am si eu doua intrebari . 1.Daca dupa solicitarea unor informatii publice in temeiul L544/2001 se constata ca informatiile comunicate sunt false ... (vezi toată discuția)
Am dreptul sa primesc raportul comisiei de disciplina? marianapruteanu marianapruteanu In urma unei reclamatii am fost sanctionata de catre comisia de disciplina din scoala, cu observatie scrisa.Solicitand conducerii scolii copie de pe raportul ... (vezi toată discuția)
Codul rutier mircea32x mircea32x Am primit o comunicare din partea Serviciului Politiei Rutiere prin care mi se solicita ca in termen de 5 zile, sa comunic datele de identificare a persoanei ... (vezi toată discuția)