avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plati la apartament nelocuit
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plati la apartament nelocuit

Buna
Am si eu o intrebare...
Detin un apartament din 2010 la un bloc cu 5 et..Administratorul imi calculeaza cheluielile de bloc pe o pers care e ok...Problema mea este ca trebuie sa platim si curatenia de pe scara si salubritatea desi nu am stat niciodata in acest ap.Mentionez ca locuim tot pe str aceea la un alt bloc unde platim toate cheluielile...e ok sa platesc salubritatea de 2 ori?:(
Cel mai recent răspuns: errika , utilizator 22:37, 18 Ianuarie 2013
Pai nu locuiti acolo si nu faceti mizerie, dar femeie de serviciu nu matura sau spala numai podeaua vecinilor dv. care locuiesc acolo, ci toata podeaua, inclusiv a dv.

Acelasi lucru pentru toate activitatile care se intampla in bloc.

Nu se plateste pentru mizeria facuta, ci pentru intretinerea curateniei.

Pentru ca intrebati cum este legal sa se calculeze, vi s-a raspuns mai sus, dar repet si eu.
Orice cheltuiala salariala sau cu lucrari, cheltuieli pentru intretinerea si reparatiile proprietatii comune, acestea se repartizeaza proportional cu cota-parte indiviza din proprietatea comuna....... nu in mod egal indiferent de suprafata apartamentului si nici cu numarul de persoane.
Ultima modificare: Vineri, 18 Ianuarie 2013
elga50, moderator
Multumesc frumos pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul cote intretinere persoana??? Elena_zr Elena_zr Am citit pe forum nemultumirile locatarilor cu privire la calculul cotelor de intretinere cand ap este gol. Adunarea Generala poate lua o hot in acest sens. ... (vezi toată discuția)
Retragere asociatie de proprietari Videodek Videodek stau la parter de bloc si folosesc pentru accesul in locuinta intrarea suplimentara construita direct din trotuar, prin extinderea ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli pot fi incluse la rubrica "cota indiviza/apartament" nicoleta_85 nicoleta_85 recent m-am mutat cu chirie intr-un bloc. am observat ca intretinerea pentru garsoniera in care m-am mutat este dubla fata de ce plateam pentru apartamentul ... (vezi toată discuția)