Recent am aflat ca am fost reclamarta ca nu mentin linistea in bloc, de catre doamna care locuieste sub apartamentul meu.
As dori sa stiu si eu: care este limita de zgomot admisa in locuinte? Exista o lege in acest sens?
Mentionez ca nu dau petreceri, nu ascult muzica , seara niciodata, nu vorbesc tare, nu am certuri, etc.
De fapt doamna a reclamat ca o deranjeaza mersul meu (sau al sotului meu, sau al copilului), ca mergem noaptea ( si ziua) tare prin casa si se aude la ea, ca mutam mobila noaptea (absurd!). O deranja scaunul de la calculator, cu rotile, se pare ca se aude la ea cand il miscam, o deranjeaza daca scapam un lucru pe jos sau daca sare copilul din pat in loc sa coboare normal, pe aceasta o deranjeaza si copii afara daca se joaca cu mingea langa apartamentul ei si le face scandal .
Ma simt agasata de catre aceasta, mai ales ca im bloc se mai pune si muzica , se mai dau petreceri, etc, etc, iar eu nu am comentat niciodata . Eu am facut ziua fetitei mele cu muzica in surdina, insa copiii se jucau, mai cadeau, si bineinteles ca tot s-a simtit deranjata. In vara voi mai avea un bebe, ce sa fac? O sa ma dispere vecina aceasta!
Cum pot demonstra ca nu fac zgomote mai mari decat limita bunului simt?
Cel mai recent răspuns:
elga50 , moderator
15:20, 2 Ianuarie 2010