avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna seara,in octombrie cand am postat aici o intrebare legata de o succesiune am primit un rasp promt si ne-am adresat unui avocat cum am fost sfatuiti,din pacate dupa asteptari de 2 luni si jumatate fara nici un rasp o luam de la capat,scriu din nou pe scurt problema si poate imi dati mai multe detalii.
matusa sotului meu vrea sa deschida succesiunea pt locuinta,un apart cu 2 camere,sotul fiind decedat de 5 ani,nu au avut copii si fara nici un fel de gluma sau minciuna decedatul nu a tinut legatura cu absolut nimeni din familia lui,parintii erau decedati dinainte sa se insoare,unul din frati a murit la scurt timp si a mai ramas unul in viata,dar matusa noastra nu l-a cunoascut si nu s-au vazut niciodata,daca mai traieste are peste 70 de ani dar ar putea fi oriunde,la fel ca si restul rudelor ramase(eventuali nepoti,veri sasmd)am explicat clar problema unui avocat,dupa 2 luni ne cere ,atentiee CNp-ul fratilor,#-o,matusa mea nu le stie nici macar prenumele.....va dati seama in ce situatie se afla,nu isi poate trece locuinta cumparata personal acum 30 si ceva de ani in urma pe numele ei din cauza ca nu putem da peste niste rude de a caropr existenta nu stim nimic,ce e de facut?nu este o procedura standard?se afla ea in speta de a face sapaturi:(:(cum ne-a sfatuit un notar sa cautam rudele??nu era interesul lor sa vina sa isi ceara partea...?de prescris se pare ca nu se prescrie...chiar e o situatie fara iesire?va rog mult sa imi raspundeti
O seara buna tuturor!
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 13:39, 26 Ianuarie 2013
Exista rol? In caz afirmativ, pe numele cui?
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2013
avvalentina, utilizator
Nu a inaintat avocata noastra actele catre judecatorie,inca nu e pe rol...ne-a zis sa asteptam,asteptam din octombrie..
:whistle:Si cat mai asteptati? Si ce anume v-a zis sa asteptati?
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2013
avvalentina, utilizator
Nu puteti merge in instanta cu o actiune de partaj succesoral atata timp cat nu faceti demersurile notariale in prealabil. Este imposibil ca matusa sotului dvs sa nu fii cunoscut numele rudelor sotului dansei! Iar sub acest aspect se pot face Mai multe demersuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune mirela_ila mirela_ila A, UN PRIETEN A FOST CASATORIT 25 DE ANI CU ACTE IN REGULA, NU A AVUT COPII, IN URMA SOTIEI A RAMAS CU UN APARTAMENT SI CEVA TEREN , ACUM VREA SA FACA ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu veri primari ContSters424612 ContSters424612 buna am o intrebare va rog sa ma lamuriti a murit o verisoara primara,ea nu a fost casatorita niciodata fratii nu are ,parinti nu are ,in schimb sunt 2 frati ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune vin și eu cu o întrebare ce tine de succesiune. ... m50maria m50maria Dezbatere succesiune Vin și eu cu o întrebare ce tine de succesiune. Un văr a murit, unic fiu la părinți, necăsătorit , fără copii. Mama sa a avut 5 ... (vezi toată discuția)