avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am achitat integral datoria la Banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am achitat integral datoria la Banca

Am achizitionat un leptop HP620 din real cotroceni prin promotia BRD card 5rate fara dobinda care m-a cosatat 1299 lei ,tranzactia a fost efectuata la sfirsitul lunii august 2011 .Reprezentantul bancii m-a infarmat ca pot platii fara dobinda pina pe 22 12 2011 cei 1299 lei in rate sau toti odata ,dar fara sa depasesc data de 22 12 2011 ,altceva nu m-a infarmat .Mentonez ca dupa aceea am achitat anumite sume prezentate in estras de cont ca obligatorii cred ca in val de 100 lei cu aproximatie ,iar in data de 21 11 2011 am achitat la sucursala BRD margeanului intreaga suma datorata respectiv de 1299 lei plus 4 lei comision de adinistrare .Deci am achitat mai devreme cu una luna intreaga suma datorata ,din acest moment nu mai aveam nici o datorie fata de banca ,dovada ca nu am mai primit nimic ca am datorii fata de banca pina in data de 15 01 2013 cind am primit un extras de cont in care am de plata obligatoriu 9 ,74 lei ,am dat tel la banca si dupa un chin de o jumatate de ora luptindu-ma cu robotul am reusit sa vorbesc cu un reprezentant al bancii si am cerut expicatii ,aceasta mi-a spus ca mai am datorii la banca in suma de 700 lei .Am intrebat de unde aceasa suma pt ca eu am achitat din 21 11 2011 integral datoria la sucursala BRD Margenului ,raspunsul a fost ca nu am anuntat ca am platit de parca eu am achitat sub anonimat si nu cu nume ,prenume ,cnp,suma pt contractul incheiat ,suma a intrat in cont la banca care era conf cu datoria .Ma consider victima a bancii care ma fura pe fata ,eu nu am nici o datorie fata de banca ,am solicitat un extras de cont cu suma reala pt actiona in instanta banca pt inselatorie pe fata .Rog un raspuns in acest sens si un sfat de actionare si rezolvare a situatiei create inadmisibile din partea unei banci .
Cel mai recent răspuns: valyungureanu , utilizator 22:19, 17 Ianuarie 2013
Formulati o adresa catre banca in care explicati situatia dvs si faptul ca nu le datorati nicio suma intrucat ati respectat in totalitate clauzele contractuale. Inregistrati aceasta adresa la ei si opriti un exemplar si pt dvs cu stampila lor. Solicitati sa va comunice raspunsul lor in scris.
Daca raspunsul lor e negativ, ii actionati in instanta
Multumesc foarte mult .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma minima datorata la card de cumparaturi Catalin10q Catalin10q Buna seara! Detin un card de cumparaturi de la BRD, un card de credit, emis sub sigla MasterCard, in cont revolving. Acest card trebuie alimentat dupa ... (vezi toată discuția)
Raportare abuziva in biroul de credit andreiarotaru andreiarotaru Buna ziua tuturor si sper sa ma puteti ajuta cu cateva sfaturi. Am descoperit in urma cu o saptamana, cand m-am dus cu dosar la Transilvania pentru a-mi face ... (vezi toată discuția)
Card credit Gabriel M Gabriel M Buna ziua.Am si eu nevoie de un sfat..Problema este urmatoarea.Am avut un card de credit la BRD care a expirat acum aproximativ 4 ani.Din ce-mi amintesc ... (vezi toată discuția)