Buna seara. Sora mea si-a cumparat un apartament cu programul prima casa. Dupa ce a semant contractul la notar impreuna cu fostul proprietar, notarul a dus contractul de vanzare cumparare semnat in 5 exemplare, la CF, unde urma sa fie stampilat de cei de la CF. Notarul ne-a spus ca de la CF vor fi trimise un exemplar in original la notar, unul v-a ramane la CF si celelalte 3 vor fi trimise la banca de unde s-a luat creditul. Urmand ca banca sa o sune pe sora mea si pe fostul proprietar sa vina si sa ia fiecare cate un exemplar in original dintre cele trei trimise de CF. Dupa o luna de asteptare am fost la banca si ni s-a spus ca ei nu au decat un exemplar. Am fost la notar, acesta are si el un exemplar. Am fost la CF si acestia au tot un exemplar. Nimeni nu stie unde sunt celelalte doua exemplare. Poate sa imi spuna cineva ce am putea face? Notarul a spus sa mergem sa mai faca 2 exemplare in original sa aveam si noi si fostul proprietar cate un exemplar. Totusi nu mi se pare normal. Doua exemplare unde sunt? Cine poate sa imi dea un sfat, va rog, e bine venit. Va multumesc
Am o intrebare va rog frumos puteti sa mi spune ti daca estratul carte funciara,facuta online,este valabil ptr buletin romanesc in Romania,,va multumesc,adica il am Prin email iar eu il fac copie si l trimit Prin procura