avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ce spune legea?- executare silita bunuri ale sotiei ...
Discuție deschisă în Executare silită

ce spune legea?- executare silita bunuri ale sotiei pt datoriile sotului

in cazul in care sotul trebuie sa plateasca o amenda,in urma unui proces intentat de o firma,si el nu are nimic pe numele lui mi se vor confisca mie bunurile sau salariul ?mentionez ca sunt sotie legitima .multumesc !
Cel mai recent răspuns: panaitraisa , utilizator 08:00, 19 Ianuarie 2013
Dvs. nu raspundeti pentru datoriile personale ale sotului. Numai in cazul in care ati dobandit bunuri impreuna, acestea sunt bunuri comune, astfel incat pot fi urmarite, insa numai partea ce apartine sotului - pentru a se determina aceasta cota trebuie intentata o actiune de partajare a bunurilor.
Salariul dvs. nu poate fi executat.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea regimului matrimonial elenapop12 elenapop12 Buna ziua, Sunt casatorita de 1 an. Sotul meu are poprire pe conturi, impreuna cu fosta sa sotie, pentru un credit imobiliar neachitat (imobilul a fost ... (vezi toată discuția)
Datoriile sotului,devin si datoriile mele ? cristina55 cristina55 Buna ziua. Urmeaza sa ma casatoresc,dar am o mare teama.Viitorul meu sot,are o gramada de datorii,datorii de care ma tem c-or sa se reverse asupra mea.Poate ... (vezi toată discuția)
Divort cu credit ipotecar cameliapisica11 cameliapisica11 sotul meu vrea sa bage divort si noi avem un credit ipotecar .ce sa fac eu sunt proprietar el a contractat creditul unde trebuie sa bage divortul si cum se ... (vezi toată discuția)