avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit bancar

buna ziua,
in urma unei plecari pe cale amiabila din domeniul bancar s-a incheiat un act aditional intre mine si banca ca voi ramane cu dobanda de salariat timp de 18 luni iar in cazul cand imi gasesc de lucru sa anunt pentru modificarea actului .
intrebare CE SE INTIMPLA DACA NU ANUNT BANCA?
multumesc,
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 11:45, 18 Ianuarie 2013
Daca banca afla vi se va recalcula dobanda cu penalitati, luati in considerare ca incalcati o obligatie inscrisa in actul aditional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la contractul de credit conf oug 50/2010 narciz767 narciz767 Numele meu este Bejinariu Narciz, sunt din Constanta si as dori sa imi comunicati daca exista norme specifice, dupa care Banca a calculat valoarea MARJEI FIXE ... (vezi toată discuția)
Modificare tip dobanda (variabila/fixa) prin efectul legii owlman owlman Buna ziua, Am un contract de credit pentru nevoi personale, fara ipoteca, incheiat in 2007. Intrucat la momentul acela inca nu aparuse OUG 174/2008, care sa ... (vezi toată discuția)
Credite insolvabile pentru persoane juridice mariah2010 mariah2010 Buna ziua.Am contractat in urma cu 2 ani jumatate un credit pt.afaceri cu garantie imobiliara in calitate de persoana juridica,de la o banca.La inceput ... (vezi toată discuția)