avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CALCULAREA CONCEDIULUI DE ODIHNA 2013 IN SARCINA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CALCULAREA CONCEDIULUI DE ODIHNA 2013 IN SARCINA

Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu o mare nelamurire legata de calcularea concediului de odihna pe anul 2013. Eu sunt insarcinata si urmeaza sa imi iau prenatalul incepand cu data de 25 februarie 2013, data posibila a nasterii e 28 aprilie 2013 iar postnatalul s-ar termina pe 30 iunie (63 zile inainte de DPN si 63 zile dupa). Eu conform CIM am dreptul anual la 21 zile de concediu de odihna. De anul trecut mai am restanta 5 zile de concediu. Cate zile de concediu am dreptul anul acesta in functie de informatiile respective pe care le-am specificat?

Multumesc frumos!

O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:19, 18 Ianuarie 2013
Din calculul meu reiese ca pana la data de 30.06.2013 , aveti de luat 16 zile lucratoare de CO (5 de anult trecut si 11 de anul acesta) ...
Ultima modificare: Vineri, 18 Ianuarie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc frumos. Deci se calculeaza nu pana se intra in prenatal ci pana se termina postnatalul. Ma bucur mult ca m-ati informat ca de cateva zile tot incerc sa aflu de la angajator acest lucru si se pare ca nu au inca un raspuns pentru mine. Unde as putea citi despre modul de calcul al acestui aspect?

O zi placuta!
Sunt multe aspecte pe care le-am luat in calcul , pe care le puteti citi aici:
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar zile concediu odihna dupa modificarea legii 12 cristi_barbulescu cristi_barbulescu Am revenit la munca in luna aprilie 2015 dupa terminarea CIC. Am auzit diferite versiuni ale numarului zilelor de odihna care se acorda dupa actualizarea ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna elena16 elena16 lucrez in invatamant iar in luna iulie trebuie sa nasc , mi s-a spus ca trebuie sa intru in concediu prenatal de 63 de zile . Intrebarea mea este daca intru ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal elenabuculei elenabuculei Buna ziua! Desi am aratat medicului de familie articolul de lege referitor la acordarea concediului prenatal , acesta mi-a spus ca nu imi poate da decat de la ... (vezi toată discuția)