avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM neinregistrat la ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM neinregistrat la ITM

Buna ziua! As dori sa aflu, daca pot da in judecata o firma care m-a angajat anul trecut pe o perioada de 4 luni, in care am primit un cim semnat si stampilat, in baza acestui contract, am depus cerere pt prima casa, care bineinteles nu s-a aprobat pt ca nu am avut nici un fel de contract inregistrat la itm. Precizez ca am fost la casa de pensii si am luat hartia care dovedeste ca nu am fost practic angajata nicaieri. Ce solutie am? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:33, 18 Ianuarie 2013
Incepand cu data de 01.01.2011, potrivit OUG nr.123/2010, contractele individuale de munca nu se mai inregistreaza la ITM ... totul se inregistreaza in Registru general de evidenta a salariatilor in format electronic care se depune/transmite la ITM de catre angajatori.

Puteti sesiza ITM-ul referitor daca c.i.m. a fost ransmis de catre angajator in REVISAL.. la sesizare puteti atasa copia c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul individual de munca nu se mai inregistreaza la itm? motocclaudia motocclaudia De curand m-am angajat la un Birou Notarial, pentru inceput am semnat un Contr individual de munca pe o perioada determinata (pana la 31.05.2011) ca si ... (vezi toată discuția)
Contract de munca companie internationala nestampilat si fara numar inregistrare..este valabil? claudiughebauer claudiughebauer Am un contract pe 6 luni de la o firma mare de afara ,mi s-a facut protectia muncii si avizare psihologica si analize dar nu am primit numic constatator mai ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat la pfa OanaAura OanaAura Buna ziua vreu sa angajez o persoana pe PFA-ul meu. Ce pasi trebuie sa urmez? Am inteles ca trebuie sa merg la ITM si ca imi trebuie neaparat semnatura ... (vezi toată discuția)