avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul de concesiune a locului de veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul de concesiune a locului de veci

In urma decesului mamei mele in 1961 cat si a tatalui meu in 2000 nu am gasit nici un document ce priveste taxa de concesiune asupra locului de veci in care sunt inmormantati. Ce anume trebuie sa fac pentru a dovedi ca locul in care ei sunt inmormintati imi apartine pentru
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:41, 18 Ianuarie 2013
Locul de veci ,in baza contractului de concesiune,va acorda dreptul strict de folosinta pe durata contractual prevazuta
Locul de veci nu va apartine si nu poate face obiectul unei vanzari
Eventual,conditionat de regulamentul fiecarei administratii a cimitirelor se acorda dreptul mostenitorilor de a incheia un nou contract de concesiune pentru acelasi loc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in proprietatea unui loc de veci simi7705 simi7705 Buna ziua. Sotul meu a decedat acum 21 de ani iar la momentul acela eu i-am dat banii pentru a cumpara locul de veci cumnatului meu, fratele decedatului.Acesta ... (vezi toată discuția)
Locuri de veci danuttan danuttan Titulatura actului prin care intri in posesia unui loc de veci,platind o anumita suma,este \"Act de concesiune\".Va rog sa ma lamuriti (desi banuiesc ... (vezi toată discuția)
Donatie loc de veci, declaratie sot MacarieIvan MacarieIvan Buna seara dragii mei, fiti amabili, am nevoie si eu de o serie de clarificari: In esenta, doresc sa donez un loc de veci, problema cu care ma confrunt e ca ... (vezi toată discuția)