avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... citatie cu mandat de aducere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

citatie cu mandat de aducere

Buna ziua!
Astazi am primit o a doua citatie in calitate de martor pt fond, intrucat la primul termen nu am putut sa ma prezint.
In afara de detaliile referitoare la numarul dosarului, mai apare o mentiune in citatie si anume: "NR- cu mandat de aducere".
Asta inseamna ca se va exercita un mandat de aducere?
Multumesc anticipat!
~ Conținut șters la cerere ~
si in cazul in care nu sunt in localitate, si chiar nu am cum sa ajung la proces?
~ Conținut șters la cerere ~
ajuta la ceva daca trimit un mail judecatoriei prin care sa motivez faptul ca nu ma pot prezenta?
Ajuta dar trimiteti si dovada imposibilitatii prezentarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezenta martor proces penal fghs fghs sotul meu a primit o citatie privind prezenta sa intr-un proces penal in calitate de martor, numai ca el lipseste din tara de o luna si nici nu va putea ... (vezi toată discuția)
Citatie ptr procesul unui sofer care nu a acordat prioritate vr_elna vr_elna La o trecere de pietoni cu 2 benzi in acelasi sens, un sofer nu mi-a acordat prioritate chiar daca eram pe trecere si continuam sa merg. Imediat a venit o ... (vezi toată discuția)
Martor evaziune fiscalã Roxanagul Roxanagul Buna ziua, Am o problema legată de o citatie primită azi de mama mea in care sunt chemată la audieri in calitate de martor intr un dosar de evaziune ... (vezi toată discuția)