avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident rutier

in luna decembrie avand masina parcata,am fost tamponat de o alta masina care a fugit de la fata locului crezand ca nu iam luat numarul.am facut sesizare la politie,am dat nr masinii si culoarea si marca,dar proprietarul masinii nu a fost gasit la adresa din buletin,el schimbandu-si adresa.Masina a fost identificata de catre politie deoarece proprietarul vrand sa se sustraga consecintelor legale a vandut-o.Cei de la politie presupun ca nici asigurare nu avea.eu personal CASCO nu am.Ce de facut din punct de vedere legal si ce risca vinovatul?
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 15:52, 19 Ianuarie 2013
face plingere la politie si apoi va puteti adresa si catre fodul de asigurare al victimelor strazii sau cel mai bine cu actiune in pretentii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier - dosar penal, masina neasigurata milosescu milosescu Buna ziua.....in octombrie 2010 am avut un accident rutier .AU fost implicate 4 autoturisme..La locul accidentului nu a venit salvarea si nici una dun ... (vezi toată discuția)
Accident auto beaca beaca buna ziua am si eu o antrebare: am fost acrosat in trafic aseara si mia strambat aripa stinga fata iar autorul a fugit nu iam vazut numarul cum trebue sa ... (vezi toată discuția)
Reparatie masina cosmin923 cosmin923 Masina mea parcata a fost lovita de un sofer beat. I s-a facut dosar penal la politie. Am convenit sa plateasca reparatia. A platit partea mecanica, iar cand a ... (vezi toată discuția)