avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... plata Hotarari Judecatoresti invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

plata Hotarari Judecatoresti invatamant

Sunt cadru didactic si am intrat in c.i.c. din 16 noiembrie 2012. Anul trecut ni s-a dat 5% din drepturile castigate in instanta din anul 2009. In acest an se dau 10% din aceste HJ. Se poate sa primesc acesti bani daca sunt in c.i.c ? Cineva mi-a spus ca nu as avea voie sa am venituri impozabile cat sunt in c.i.c.
Cel mai recent răspuns: botezmada , utilizator 13:46, 19 Ianuarie 2013
Da, se poate primi acei bani chiar daca sunteti in CCC ...
multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani castigati in urma unui proces Marius Nou Marius Nou Buna ziua! Doresc sa va intreb daca drepturile castigate in urma unui proces de catre o persoana, care, ulterior a decedat, pot fi ridicate de catre ceilalti ... (vezi toată discuția)
Mi s-a oprit indemnizatia de crestere copil si alocatia de stat. cui pot sa ma adresez? alina_mirela00 alina_mirela00 buna ziua! problema mea este urmatoarea in 2010 am intrat in indemnizatie pentru crestere copil pana in 2012. in ultimile trei luni in care luam ... (vezi toată discuția)
Poprire pe indemnizatia crestere copil vmarin77 vmarin77 buna ziua, in anul 2012 am intrat in concediu de crestere copil primind o indemnizatie de crestere conform legii in vigoare. acum cateva zile am primit de la ... (vezi toată discuția)