Buna ziua, ce as putea sa fac in urmatoarea situatie: am dat unui amic o geanta a mea cu bunuri mobile in valoare de 2000 ron ptr. a mi le transporta cu masina lui acasa la mn. A doua zi, cand trebuia sa mi returneze geanta imi spune ca nu o gaseste in masina ptr e posibil sa o fi uitat in afara masinii cand a facut ordine la bagaje. Acum nu vrea sa mi dea contravaloarea bunurilor mele pe motiv ca si eu sunt vinovata in aceasta situatie. ce as putea sa fac ? ptr ca nici pe cale amiabila nu vrea sa rezolvam problema. Multumesc
Buna seara,
Va trebui sa-l actionati in justitie pt. recuperarea bunurilor sau a contravalorii lor. Ganditi-va insa daca aveti cum sa dovediti ca i-ati incredintat aceste bunuri si ca trebuia sa vi le restituie.
Cu stima,
av. M.Hornea
da are si martori si bonurile de la bunuri. Dar de la 1 feb obligatoriu are nevoie de un certificat de informare de la un mediator ptr k in cazul abuzului de incredere impacarea partilor inlatura raspunderea penala. va multumesc
Recuperari datorie
daniela_b
Am imprumutat in 7 sept.2011 un amic cu o suma de bani prin act notarial in care scrie citez:\"in cazul in care nu voi restitui suma imprumutata la termenul ... (vezi toată discuția)
Plangere penala!
GueRa
Stare de fapt: mi-am lasat snowboardul si bootsi la un amic acasa(nu aveam timp sa le recuperez si sa mi le aduc acasa si tipul a zis ca pot sa le las linistit ... (vezi toată discuția)