avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj!!!

in urma unui proces de partaj, s a hotărât ca fosta soție sa mi plătească o anumita suma de bani sulta reprezentând 25 la suta din valoarea imobilului pe care l am dobândit împreună în timpu căsătoriei, aceasta refuză să mi plătească pe motiv că nu are banii că avem si 2 copii unu major si altu minor.ce pot face in acest caz pt recuperarea baniilor??????
Cel mai recent răspuns: viorel2011 , utilizator 19:48, 22 Ianuarie 2013
Investiti hotararea cu formula executorie si la executorul judecatoresc.
Da, executorului nu ii pasa de aceste aspecte si va scoate imobilul la licitatie daca nu va achita sulta.
Vedeti sa nu depasiti 3 ani de la data cand incepe sa curga prescriptia dreptului la executare silita.
la cat timp dupa ce sentinta a ramas definitiva ma pot adresa executorului ????
Instanta a acordat un termen sotiei pentru a plati sulta?
nu ,instanta nu a acordat nici un termen ,scrie doar ca trebuie sa mi plătească o sultă ........dar nu specifică până la ce data va fii plătită aceasta sulta.asa ca ea trage de timp spunând ca nu are banii! ce pot face , ??

Alte discuții în legătură

Termen achitare sulta partaj ContSters61402 ContSters61402 In ultimii doi ani am fost implicata intr-un proces de divort + partaj, in urma caruia decizia a fost atribuirea catre mine a locuintei, cu conditia achitarii ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune norocel_bab norocel_bab 23/03/2011 Admite cererea Solutie: Admite cererea. Constată că masa bunurilor comune dobândite de părţi în timpul căsătoriei este alcătuită din ... (vezi toată discuția)
Recuperare sulta ContSters141803 ContSters141803 am o sentinta definitiva si irevocabila prin care fosta sotie trebuie sa imi plateasca 6400euro partea mea din casa.ea nu vrea sa imi dea banii .momentan sta ... (vezi toată discuția)