avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj!!!

in urma unui proces de partaj, s a hotărât ca fosta soție sa mi plătească o anumita suma de bani sulta reprezentând 25 la suta din valoarea imobilului pe care l am dobândit împreună în timpu căsătoriei, aceasta refuză să mi plătească pe motiv că nu are banii că avem si 2 copii unu major si altu minor.ce pot face in acest caz pt recuperarea baniilor??????
Cel mai recent răspuns: viorel2011 , utilizator 19:48, 22 Ianuarie 2013
in consecinta ,nimeni nu are nici o solutie privind acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen achitare sulta partaj ContSters61402 ContSters61402 In ultimii doi ani am fost implicata intr-un proces de divort + partaj, in urma caruia decizia a fost atribuirea catre mine a locuintei, cu conditia achitarii ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune norocel_bab norocel_bab 23/03/2011 Admite cererea Solutie: Admite cererea. Constată că masa bunurilor comune dobândite de părţi în timpul căsătoriei este alcătuită din ... (vezi toată discuția)
Recuperare sulta ContSters141803 ContSters141803 am o sentinta definitiva si irevocabila prin care fosta sotie trebuie sa imi plateasca 6400euro partea mea din casa.ea nu vrea sa imi dea banii .momentan sta ... (vezi toată discuția)