avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... absente nemotivate in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

absente nemotivate in Revisal

Buna ziua,
Am avut un angajat in 2012 care din 25.07 nu s-a mai prezentat la locul de munca. I-am intocmit o notificare (dupa 20 de zile), dar fara rezultat. Asa ca, i-am desfacut disciplinar contractul de munca. Problema e ca in statul de plata figureaza cu absente nemotivate pana la desfacerea contractului, dar nu am inregistrat aceasta perioada in revisal.E obligatoriu sa fac aceasta inregistrare in revisal? Sau e suficient sa mentionez doar in adeverinta de vechime?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ade31 , utilizator 11:32, 20 Ianuarie 2013
Este suficient daca ati mentionat in adeverinta de vechime absentele nemotivate ...
Multumesc. Nu mi-a solicitat adeverinta, dar o s-o fac sa fie la dosar pentru orice eventualitate.
O zi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal absente nemotivate MariaRamona MariaRamona Daca unui salariat i-am facut decizie de incetare a contractului de munca pentru abatere disciplinara cum procedez daca are absente nemotivate? Fac o alta ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am nevoie de un sfat de la dvs. pentru ca nus tiu cum sa procedez. an angajat a lipsit nemotivat din martie anul acesta, s-au facut demesurile ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz cu data de inregistrare Mocanu Adrian Mocanu Adrian Buna seara, Am primit de la un angajat o cerere de demisie nedatata in care angajatul impune incetarea contractului de munca la o data care nu respecta ... (vezi toată discuția)