avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se ataca odata cu fondul
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se ataca odata cu fondul

Ce inseamna cale de atac odată cu fondul? Am primit o amânare la o contestație la executare in care se mentioneaza acest lucru si nu știu ce inseamna. Va multumesc
Inseamna ca acea incheiere de sedinta si ceea ce s-a dispus prin ea nu o veti putea ataca decat odata cu sentinta pentru fondul cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare pronuntare - supusa controlului judiciar codulmuncii codulmuncii Bunaziua. Ce inseamna \'[b]amână pronunţarea pentru data x. Supusă controlului judiciar odată cu fondul. Pronunţată în şedinţă publică azi, data ... (vezi toată discuția)
Cerere executare silita acn acn Buna ziua ! S a incuviintat de catre instanta admiterea executarii silite in data de 29.06.2016. Nu am stiut de acest lucru, pana in data de 15.12.2016, fapt ... (vezi toată discuția)
Instantele de judecata si ordinea acestora hopeless1 hopeless1 as dori sa fiu si eu lamurita cu acest aspect va rog frumos. am cam inteles dar lamurita tot nu sunt. stiu ca sunt trei instante care ar trebui sa judece un ... (vezi toată discuția)