avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren fara acord
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren fara acord

Buna.
As dori sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema.
Mama tatalui meu a decedat. In urma ei a ramas un titlu de proprietate ca ar fi trebuit sa se imparta in 2...tatal meu si sora lui. Recent am auzit ca ea a vandut din teren (inca nu stiu cat) dar am vazut un contract de vanzare cumparare intre ea+sotul ei si un cumparator. Pe contract apare si numele tatalui meu si semnatura...dar nu este a lui. Contractul e facut de mana in 2001 in fata unui martor. Pe spate apare seriele de buletin al vanzatorilor si umparatorilor.....dar lipseste seriile tatalui.
Intrebarea mea era ce se poate face in cazul in care descopar ca a vanzut mai multe terenuri?

Iar pe alt titlu care era a tatai lui (bunicul meu) apar numele tatalui meu, al sorei lui si al unui verisor. Din informatiile mele a vandut si terenurile alea....cred ca cumparatori le-au si intabulat.

Ce-i de facut? Tin sa mentionez ca de la moartea bunicilor nu s-a pus niciodata problema succesiuni sau a imparteli.
Cel mai recent răspuns: bogdanoradea , utilizator 21:13, 20 Ianuarie 2013
Tin sa mai mentionez ca ultimul decedat a fost bunica care a decedat in 1997.

Spuneti-mi va rog ce e de facut.
Nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte teren agricol: succesiune sau uzucapiune? danimik danimik In 1991 tatal meu, fratele lui si verisoara lor au facut cerere (individual) la primaria din localitate pentru retrocedarea a 12 ha de teren agricol care au ... (vezi toată discuția)
Teren revendicat l18 danimik danimik Stimati Domni/Stimate Doamne, Va expun pe scurt situatia mea: tatal meu impreuna cu fratele lui au facut in baza legii 18 o cerere de retrocedare a unui ... (vezi toată discuția)
Recunoastere antecontract de vanzare cumparare in instanta cipriansburatura cipriansburatura Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema daca se poate. Parintii mei au primit o citatie de la judecatoria Videle in care li se cere sa depuna ... (vezi toată discuția)