avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plus de casa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plus de casa

Vreau sa va intreb daca , mi s-a facut control din cadrul unitatii si am avut plus de casa , s-a inregistrat de catre control ca fiind plus de casa, acest plus nu poate nimeni sa arate de unde provine, poate fi o greaseala dar in documente nu se regaseste, cum poti sa te aperi daca ai fost chemat intr-o comisie disciplinara?, mai mult decat atat aceste controale se fac de catre unitate in afara orelor de program , programul fiind intre orele 9-17, iar controlul este facut dupa ora 17 , mentionez ca niciodata nu mi-au fost platite ore suplimentare este posibil sa contest controlul facut in afara orelor de program?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:21, 20 Ianuarie 2013
Plusul de gestiune nu are nicio legatura cu neplat orelor suplimentare .. sunt doua aspecte total diferite.

Efectuare controlului ar trebui sa fie reglementata la nivel de unitate in reg.intern .. este psoibil ca acesta sa se efectueze si la inchiderea programului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia muncii - activitati pregatitoare pentru program de lucru de 8 ore zilnic. Anonim75 Anonim75 Buna ziua, eu lucrez într-o banca, programul cu clienții este de la 9 la 17 după un calcul simplu sunt cele 8 ore prevăzute in contractul colectiv de ... (vezi toată discuția)
Concedire disciplinara dupa demisie ina77_p ina77_p Buna ziua, Am nevoie de cateva sfaturi cu privire la situatia sotului meu. Sotul meu are functia de bucatar sef. In data de 16.09.2009 colegii de munca (2 ... (vezi toată discuția)
Plata orelor suplimentare anonim07 anonim07 lucrez intr-o insitutie bancara, de cca. 3 ani pana in prezent am efectuat foare multe ore suplimentare (inclusiv sambetele), care nu mi-au fost renumerate ... (vezi toată discuția)