avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Domiciliu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Domiciliu minor

Sunt intr-un proces de divort cu minor si am o nelamurire.Daca domiciliul unde am locuit cu fostul sot a fost la parintii lui(adresa care este in continuare pe buletinul meu),iar acum locuiesc cu chirie,domiciliul minorei se poate stabili la mine?este vreo problema daca locuiesc cu chirie?Am fost nevoita sa plec in urma comportamentului lui si nu am fost lasata sa-mi iau fata.Initial a fost inaintata ancheta sociala la mama mea,ulterior s-a facut la domiciliul unde stau cu chirie.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:03, 21 Ianuarie 2013
Nu ar trebui sa fie o problema faptul ca locuiti cu chirie, numai ca cea care va aprecia va fi instanta prin coroborarea tuturor probelor, inclusiv concluziile anchetelor sociale.
Nu e problema ca locuiti cu chirie.

Insa daca va veti schimba locuinta e posibil ca el sa deschida un nou proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minori ContSters489599 ContSters489599 Bună ziua! Eu și soțul meu vrem sa divorțăm prin notar, de comun acord. In urma căsniciei au rezultat doi minori ,care în prezent au sub 10 ani. De 2 ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala ioanraul ioanraul din casatoria mea a rezultat un copil de 4 anisori.vreau sa divortez si am cateva nelamuriri,va rog sa ma ajutati.momentan stau intr-o chirie dar mentionez ... (vezi toată discuția)
Obtinere custodie firanc firanc buna,sunt divortat de 2 ani si am o fetita.avem custodie comuna cu drept de vizita al mamei .mama fetitei plecata de un an in italia.de 2 luni nu mai plateste ... (vezi toată discuția)