avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie minori

Bună ziua! Eu și soțul meu vrem sa divorțăm prin notar, de comun acord. In urma căsniciei au rezultat doi minori ,care în prezent au sub 10 ani. De 2 ani eu
și copii nu mai locuim cu el, ci eu stau la mama cu copii,iar el în alta parte. In buletin ne-a rămas fosta adresa unde am locuit împreună. Problema e că la mama nu mi-am putut face buletin, fiind o problema cu casa.. în trecut a fost naționalizată .Influențează în vre-un fel lucrul asta la ancheta psihosocială? Menționez că nici el nu are domiciliu stabil. Îmi iubesc copii și îi vreau langa mine. El e de acord,dar mă gândesc să nu fie probleme cu ancheta. Mă puteți ajuta, va rog cu un răspuns? Ce ar trebui sa fac? Intenționez ca pe viitor să mă mut cu chirie împreună cu ei. Am un loc de muncă stabil. Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters489599 , utilizator 23:17, 27 Iulie 2018
Buna ziua,
La ancheta sociala are importanta ADRESA LA CARE LOCUIESC EFECTIV MINORII si nu cea din C.I.
Daca la adresa de locuit efectiv toate sunt in regula atunci nu-s probleme.
Mulțumesc frumos pt răspuns.. efectiv totul în regula ,in ce sens? Casa nu este nici a mamei mele după cum am spus.. eu nu îmi pot face buletin aici.. exista vre-un risc? Adică să îmi ia statul copii pe motiv că nu am domiciliul aici,că nu e proprietatea noastră, a mamei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara!supun atentiei dvs urmatoatea situație: am deschis ... andreea27 andreea27 Buna seara!Supun atentiei dvs urmatoatea situație: Am deschis procedură notariala divorț. Certificatul de casatorie in original va fi retinut de notar pana ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minor marevna marevna Daca mama are doua proprietati, iar in buletin e trecuta una, iar in cea de-a doua locuieste cu copilul, la procesul de stabilire a domiciliului copilului ... (vezi toată discuția)
Lipsa dovezii unui domiciliu stabil mama simonaionescu simonaionescu acum o luna de zile fratele meu si-a surprins sotia cu un alt barbat ,motiv pentru care au hotarat de comun acord sa se desparta Mentionez ca ei aveau doi ... (vezi toată discuția)