avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie incetare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie incetare contract de munca

unde pot verifica cu ce decizie mi s a incheiat contractul de munca, daca fostul sef nu mi a dat aceasta decizie?
se poate verifica cu ajutorul cnp uli cuva online sau merge sa te duci la fortele de munca de care apartin? va multumesc
Cel mai recent răspuns: andra001 , utilizator 13:26, 21 Ianuarie 2013
Dupa incetarea CIM mai esti asigurat la sanatate 3 luni de zile.
Decizia de incetare a contractului de munca in ce termen se semneaza de la desfacerea contractului de munca, a trecut o luna de zile, am luat legatura cu angajatorul iar acesta a refuzat plata salariilor restante si a concediului de odihna.

Ce treaba are renuntarea la preaviz cu ce a solicitat userul ? ... salariatul are dreptul sa solicite in scrsi angajatorului o copie sau un exemplar de pe decizia de incetare a c.i.m., potrivit art.8 alin.3 lit.a din HG nr.500/2011.

Verificarea in REVISAL se poate face de catre ITM numai in conditiile prevazute de art.8 alin.6 din acelasi act normativ.

@ costy79.ro

Cu ce articol a incetat c.i.m.?
Ultima modificare: Luni, 21 Ianuarie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
freeelis a scris:

Ce treaba are renuntarea la preaviz cu ce a solicitat userul ? ... salariatul are dreptul sa solicite in scrsi angajatorului o copie sau un exemplar de pe decizia de incetare a c.i.m., potrivit art.8 alin.3 lit.a din HG nr.500/2011.

Verificarea in REVISAL se poate face de catre ITM numai in conditiile prevazute de art.8 alin.6 din acelasi act normativ.

@ costy79.ro

Cu ce articol a incetat c.i.m.?

Pai cam are treaba raspunsul meu cu ce a intrebat userul andra 001 pentru ca daca nu a renuntat angajatorul la preaviz facand asa un un calcul nici nu a emis decizia ...

Nu prea are treaba ... nu este obligatioriu ca decizia sa se emita la incetarea preavizului ...
nu stiu cu ce articol a incetat nu mi s a comunicat

Alte discuții în legătură

Decizie incheiere contract de munca andra001 andra001 in cate zile de la semnarea demisiei (care era scrisa de patron fara nici un articol nr..) trebuie sa primesc decizia de incetare a contractului de munca? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - decizie incetare cim cipy35 cipy35 de curand am demisionat de la ultimul loc de munca dar fara sa mai scriu o demisie pe hartie si fara sa mai fie semnat de catre director asa cum trebuia si ... (vezi toată discuția)
Demisie cu previz Lmihai56 Lmihai56 . Sunt medic rezident an 5 angajat la un spital municipal din provincie ,cu CIM(si anexe) perioada nedeterminata din 2010. urmarea concursului pe post la ... (vezi toată discuția)