avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... retragerea recursului declarat de partea civila intr ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

retragerea recursului declarat de partea civila intr un dosar penal

am un termen in data de 23 ianuarie,in recurs in care s inculpat iar recursul a declarat partea civila..intre timp am platit paguba pt partea care a declarat recursul iar ea retrage recursul..a trinis prin posta o declaratie ca a retras recursul si a trimis o si prin mail,iar eu am o declaratie a sa facuta in fata unui notar....
intrebarea mea este....pot sa depun in dosar declaratia notariala maine (22 ian) si dc e vreo problema dc nu merg la proces?
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 15:09, 22 Ianuarie 2013
daca nu este recurs si pe partea penala, intr-adevar puteti face acest lucru. Totusi, eu recomand sa mergeti la termen pt a evita orice neplacere.
cum adica in partea penala? parchetul nu a declarat recurs.....daca la asta referiti
....declar ca imi retrag recursul formulat.....pt a evita cheltuieli suplementare cu deplasarea la instanta ii predau dlui x y z un exemplar original al acestei declaratii pt a fi depus la dosar (x y x sunt eu,inculpatul...toate acestea in fata unui notar public
dvs nu puteti retrage recursul, recurentul retrage recursul.

Ce se poate intampla ? Sa nu ajunga la dosar hartia si sa mai aveti un titlu executoriu impotriva.

Pe latura penala - adica daca a facut si Parchetul sau partea vatamata recurs p epartea penala, in care au cerut o pedeapsa mai aspra, de exemplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord mediere cristinavoicu10 cristinavoicu10 Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu interpretarea unei fraze dintr-un acord de mediere? \"S-a desfasurat astazi, 30.06.2017, in sedinta separata la ... (vezi toată discuția)
"recurent inculpat" si "recurent intimat inculpat". diferente. DanyD DanyD Recurs declarat la ICCJ de catre inculpat dar si de catre Parchet. Daca pe citativ apare doar mentiunea de \"recurent inculpat\" pot deduce ca Parchetul a ... (vezi toată discuția)
Apel retras-mandat de aducere mezgageza mezgageza suntem 2 inculpati intr-un dosar penal...apelul a facut apel impotriva celuilalt...am facut si eu apel dar am retras (am depus in dosar cu o saptamana inaintea ... (vezi toată discuția)