avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel retras-mandat de aducere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel retras-mandat de aducere

suntem 2 inculpati intr-un dosar penal...apelul a facut apel impotriva celuilalt...am facut si eu apel dar am retras (am depus in dosar cu o saptamana inaintea termenului)..azi am studiat dosarul sui ce vad? instanta a emis un mandat de aducere pe numele meu......pentru a discuta daca vreau sa dau declaratii sau daca mentin retragerea apelului....pe numele celuilalt inculpat (impotriva caruia parchetul a facut apel) nu au emis mandat de aducere...ce se intampla? nu inteleg deloc.....de ce au emis mandat pe numele meu si pt celalalt inculpat de ce nu au emis?
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 19:32, 18 Ianuarie 2015
trebuie sa sustineti cererea de retragerea a apelului in fata instantei.
trebuia sa depun o declaratie de retragere a apelului facut la notar? si celalalt inculpat impotriva caruia parchetul a facut apel de ce nu a primit mandat? audierea lui nu este atat de importanta dacat retragerea apelului meu? este foarte important....(din punctul meu de vedere)
pai daca intentionati sa va retrageti apelul, de ce va mai intereseaza declaratia celuilalt?
pai nu ma intereseaza asa de tare declaratia celuilalt...ma mir ca pe numele meu au emis mandat si pentru el nu,ma mia mai ales deoarece ca apelul parchetului vizeaza numai pe el......
s-a emis mandat pentru aducerea dvs, intrucat e necesara clarificare pozitiei dvs in sensul mentinerii ori retragerii apelului. Aceasta se face personal de dvs in fata instantei dupa verificare identitatii, deci sa aveti cartea de identitate la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In apel se citeaza toti inculpatii? mezgageza mezgageza in apel sunt citati toti inculpatii sau numai cel impotriva caruia este facut apelul? suntem 2 inculpati,parchetul a facut apel impotriva celuilalt....si eu am ... (vezi toată discuția)
Procedura de citare legala in cazul retragerii apelului mezgageza mezgageza daca primesc o citatie de la curtea de apel in calitate de apelant inculpat si cu o saptamana inaintea procesului depun la registratura o declaratie notarila ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre intimat- inculpat si apelant- inculpat mezgageza mezgageza care este diferenta intre intimat inculpat si apelant inculpat? (vezi toată discuția)