avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In apel se citeaza toti inculpatii?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In apel se citeaza toti inculpatii?

in apel sunt citati toti inculpatii sau numai cel impotriva caruia este facut apelul? suntem 2 inculpati,parchetul a facut apel impotriva celuilalt....si eu am facur apel dar am retras si am depus in dosar,iar pe portal apare ca amana cauza si emiterea unui mandat de aducere impotriva inculpatului (asa in singular) ma itnereseaza daca voi fi dus si eu cu mandat de aducere?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:13, 10 Ianuarie 2015
depinde de instanta...?
Se citeaza toti.
am inteles...ceea ce nu inteleg este de ce sunt citati cei impotriva carora parchetul nu a facut apel?
Se citeaza toata lumea pentru a pune concluzii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel retras-mandat de aducere mezgageza mezgageza suntem 2 inculpati intr-un dosar penal...apelul a facut apel impotriva celuilalt...am facut si eu apel dar am retras (am depus in dosar cu o saptamana inaintea ... (vezi toată discuția)
Prezenta obligatorie puncuskaa puncuskaa Solutia pe scurt: - acordarea unui nou termen de judecată - citarea persoanelor vătămate cu menţiunea prezenta obligatorie în vederea eventualităţii ... (vezi toată discuția)
Arestare preventiva pentru sustragere de la urmarirea penala.cerere de amanare pentru angajare aparator CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Intrebarea vizeaza situatia in care inculpatul este liber ( nu este retinut) si este citat pentru a se judeca propunerea de arestare preventiva formulata de ... (vezi toată discuția)