avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare salarii restante
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare salarii restante

Buna ziua,

Sunt in urmatoarea situatie: in august 2011 a incetat contractul individual de munca prin concediere colectiva - firma inchidea punctul de lucru. In acel moment firma mai avea de platit salariile din lunile mai - august 2011. I-am dat in judecata, am castigat procesul, prin urmare am sentinta. Toata povestea cu tribunalul a durat mai bine de jumatate de an, timp in care firma in cauza a intrat in insolventa. Ce as putea sa fac mai departe? As mai avea sanse sa imi recuperez banii?
Multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:12, 3 Aprilie 2013
Nu aveti cum sa grabiti lucrurile ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sanse am sa imi recuperez salariile restante in instanta? camelia_30 camelia_30 P.S.Am lucrat la o firma si nu am primit salariu pe 3 luni.acum firma a intrat in insolventa si eu vreau sa-i actionez in judecata:am vb cu un avocat si ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii de la firma in insolventa antoniaantonia antoniaantonia Va rog sa imi spuneti cum poate o persoana, fosta salariata, sa afle care este continutul tabelului preliminar al creantelor pentru o firma care a intrat in ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu nixnix nixnix buna seara am o intrebare privind un salariu restant ,mentionez ca pana la data de 27 decembrie am fost angajata la o firma care acum a intrat in procedura ... (vezi toată discuția)