avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract durata determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract durata determinata

Daca am incheiat un contract pe durata determinata pe perioada suspendarii unui alt contract, suspendare care este pe o perioada mai mare trei ani, trebuie sa incetez contract pe durata determinata dupa trei ai, sau cand inceteaza suspendarea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:28, 21 Ianuarie 2013
Practic un contract nu are legatura cu celalalt, legea permite sa aveti cate contracte de munca doriti, suspendate ori pe perioada determinata.
Eu ma refer la faptul ca un contract de munca pe durata determinata nu poate fi incheiat pe durata mai mare de trei ani.
Ne puteti spune exact situatia ... care este perioada de suspendare a c.i.m. si pentru ce, durata c.i.m. incheiat pe durata determinata etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii luciroxi luciroxi buna.am nevoie de o informatie in legatura cu o problema:am fost angajata pe per det timp de 2 ani de zile,am nascut inainte de expirarea contractului,deci ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie procedat in revisal lia19 lia19 Buna ziua.Vreau sa va relatez urmatoarea situatie.Deci: Trei contracte de munca: Martie 2013-Iulie 2013 August 2013-Decembrie 2013 Ianuarie 2014-Decembrie ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata codreanu_auras codreanu_auras Speta mea este urmatoarea: exista 3 contracte pe durata determinata, succesive, neintrerupte. Primul are durata de 9 luni, al doilea 1 an si cateva zile, iar ... (vezi toată discuția)