avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale asociere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

asociere

buna ziua m-am asociat cu un strain in vederea atragerii de capital firma mea avand datorii catre stat,dar asociatul nu mai vrea sa investeasca in firma mea,intrebare pot sa ies eu din firma cu acceptul lui bineinteles si sa nu mai am treaba cu firma,datoriile catre stat nu sau platit,daca el accepta sa ramana singur in firma eu mai pot fi tras la raspundere va multumesc
X-(
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:29, 21 Ianuarie 2013
Puteti sa cesionati partile sociale catre asociat, insa raspunderea pentru obligatiile neindeplinite in timpul mandatului dumneavoastra ramane in sarcina dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl cu dobitoci CrisaKK CrisaKK Buna seara, Ma numesc Cristel Karamanoukian si va rog mult sa-mi dati un sfat. Sunt asociata intr-un SRL, in cote egale, cu doua persoane (sot&sotie). ... (vezi toată discuția)
Asociatul care se retrage din firma "scapa" de datorii ? ionescu gabriela ionescu gabriela Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema : Sunt asociat unic si administrator in firma X. Firma are o datorie la stat de 13000 ron ... (vezi toată discuția)
Obligatiile lichidatorului judiciar ? gemi gemi buna seara ,am cesionat un srl in 2007 . si firma a intrat in lichidare dar nu din cauza finatelor ca a avut datorii si din cauza unei socitetati la care a ... (vezi toată discuția)