avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... stabilire cota cas 2009
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

stabilire cota cas 2009

Am primit somatie de plata pe 2009,CAS,273 lei plus penalizari.Cum a fost calculata aceasta suma daca eu am avut venit numai trei luni din chirii in valoare de 3 ori 50 lei iar daca ar fi fost calculata pe salarul minim ar fi rezultat 468 lei pe an?Pot contesta aceasta suma,sau eventual penalitatile?Decizia CC 335/2011 nu are vreo legatura?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 16:57, 21 Ianuarie 2013
Sigur ca puteti contesta atat obligatia de baza cat si accesoriile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza de calcul cass pentru venituri din dividente sau dobanzi pentru o persoana casnica Dobregina Dobregina Buna ziua. Sunt casnică şi sunt coasigurată prin soţul meu. În perioada 2007-2012 am obţinut venituri impozabile din dividente şi dobânzi, ... (vezi toată discuția)
Contributia la casa de asigurari de sanatate ana_lov3s_u ana_lov3s_u Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa inteleg cum e cu contributia la casa de asigurari de sanatate. Luna trecuta am incheiat contract cu casa de asigurari de ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere anuala anaf vasi_patrusel vasi_patrusel De cateva zile, mama mea a primit prin posta, de la ANAF \\"Decizia de impunere anuala pentru plata CASS\\", conform careia trebuie sa plateasca 468 ... (vezi toată discuția)