avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu de munca

In anul 2006 am dat concurs pentru Politia comunitara la primaria orasului in care locuiesc.Eludand concursul propriu-zis primarul,desi da ca baza legala , legea 371/2004, emite o dispozitie prin care ma angajeaza ca agent de paza ,incheind ulterior si un contract de angajare pentru agent de paza.
Avand in vedere ca functia de agent de paza nu este bugetara, nu este prevazuta de O.G. 10/2008 si lg. salarizarii bugetarilor,in plus nu am dat concurs pentru a ocupa aceasta functie, este de la sine inteles ca dispozitia primarului e nelegala (contravine art.41 din Constitutie si art.30 din Codul Muncii )
Tinand cont de faptul ca au trecut atatia ani va rog sa-mi sugerati daca pot ataca in justitie dispozitia primarului, bazandu-ma pe art.11 pct.4 din legea 554/2004?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 21 Ianuarie 2013
Va fi respinsa ca tardiv depusa actiunea dvs ... s-a prescris dreptul la actiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politist comunitar = agent de paza elenascurt elenascurt In anul 2006 am ocupat prin concurs functia de politist comunitar la primarie.Concursul nu a fost contestat ,anulat sau infirmat. Dupa concurs primaria - prin ... (vezi toată discuția)
Incetare raporturi de serviciu prin demisie natalia_28gl natalia_28gl La incetarea raprturilor de serviciu cu politia, prin demisie, trebuie comunicata dispozitia de incetare a raporturilor de serviciu?cum se ia la cunostinta de ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare - cai de atac nedelia nedelia Buna ziua, lucrez la Politia Comunitara Galati pe functia de Agent comunitar grad profesional superior,sunt in perioada de preavis .La noi in institutie nu ... (vezi toată discuția)