avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot sa dau in judecata o firma de arendas cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot sa dau in judecata o firma de arendas cu sediul in alt judet decat domiciliul meu?

Care sunt pasii ca sa pot sau in judecata o firma in calitate de arendas din judetul Brasov ptr neplata de 4 ani de arenda cand eu sunt din judetul Mures ??? Mentionez ca am contract de arenda cu ei, dar de 4 ani nu am primit nimic de la ei nici dupa mai multe insistente si discutii amiablile ata personal cat si telefonic.


#-o
Cel mai recent răspuns: barabasmelinda12 , utilizator 22:00, 22 Ianuarie 2013
Depuneti o actiune la judecatoria unde arendasul ( paratul) are sediu
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! ce pași trebuie urmați pentru a rezilia un contract ... Miky09 Miky09 Bună ziua! Ce pași trebuie urmați pentru a rezilia un contract de arenda? Precizez ca nu am primit arenda de doi ani.Arendasul nu răspunde la telefon.I am ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de arenda inainte de termen nicoZidaru nicoZidaru Buna ziua, As avea nevoie de niste lamuriri legate de rezilierea unui contract de arenda care nu a expirat. Cum as putea sa il reziliez? Vreau sa imi ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de arenda frasin frasin Am un contract de arenda, eu fiind arendatorul. Arendasul nu si-a indeplinit obligatiile din contract (nu a dat toata cantitatea de cereale prevazuta si nici ... (vezi toată discuția)