avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am dat in judecata pe cine nu trebuia ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am dat in judecata pe cine nu trebuia ?

Ce insemna faptul ca mi s-a respins de catre instanta de judecata o actiune impotriva Ministerului Sanatatii si Ministerul Finantelor Publice , ca fiind introduse impotriva unor persoane fara calitate procesual pasive ?
Cel mai recent răspuns: Popescu2012 , utilizator 04:29, 22 Ianuarie 2013
Cele doua ministere nu sunt paratii impotriva carora trebuia sa introduceti actiunea.
Inseamna ca aceste persoane nu sunt cele impotriva carora trebuia sa actionati in judecata in speta dvs
Înseamnă că trebuia să demonstrati în fond că au calitate procesuala..

Ca mulți invocă exceptia asta în procese, mai ales instituții publice... Chiar dacă sunt conștiente că au calitate procesuala..

Sfat 1.: Demonstrati asta în recurs sau :
S2.: deschideți o nouă acțiune in care să demonstrati și calitatea procesuala a paratilor..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului x ca neîntemeiată Mir25 Mir25 Ce anume inseamna :\"Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului X ca neîntemeiată\"? La cursurile de drept calitatea procesuala ... (vezi toată discuția)
Respingere cerere de chemare in judecata motiv admis exceptia calitatii procesuale pasive a paratei marga77 marga77 Buna ziua, am urmatoarea intrebare: cum trebuie sa procedez in cazul in care mi s-a respins cererea de chemare in judecata pe motiv : excepţia lipsei ... (vezi toată discuția)
Respingerea exceptiei lipsei calitatii procesuale, recurs valy84_xxx valy84_xxx va deranjez cu o intrebare,daca la procesul pentru recuperarea taxei auto,instanta mi-a respins lipsa calitati procesuale pasive impotriva paratei directia ... (vezi toată discuția)