avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prima casa 2013....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prima casa 2013....

buna seara numele meu este adrian am o intrebare....noul program noua casa sau cum se mai numeste este destinat doar achizitionari locuntelor noi?sau e ca si pana acum?
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 20:47, 21 Ianuarie 2013
Momentan nu a intrat in vigoare, dar se pare ca se va ocupa numai de cumpararea locuintelor noi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutorele are dreptul sa vanda? kryss kryss Buna ziua, Nu stiu daca intrebarea mea este postata la locul potrivit, dar am o nelamurire si daca cineva ma poate ajuta, multumesc anticipat. Vrem sa ... (vezi toată discuția)
Achizitionare locuinta prin prima casa otonel otonel Am si eu o rugaminte dak se poate sa ma ajutati ca nu m-au putut lamurii suficient nici banca nici notarul. M-am inscris la programul prima casa am depus ... (vezi toată discuția)
Divort si plata pensiei alimentare melinaR melinaR Buna seara am si eu citeva intrebari ,in urma cu un an prietena mea s-a despartit de sot ,adica a dat o afara din casa oprind copilul la el ,Cei doi au ... (vezi toată discuția)