avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu odihna inainte de nastere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu odihna inainte de nastere

Buna ziua.
Urmeaza sa nasc la sfirsitul lunii Mai,si as vrea sa stiu CO mi se da pe tot anul s-au numai pe lunile lucrate pina la nastere,pentru ca as vrea sa intru in concediu prenatal de la 1 Aprilie. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:28, 22 Ianuarie 2013
Concediul de odihna se acorda proportional cu perioada lucrata ,Codul Muncii art 145(2). Prin urmare beneficiati de CO pentru lunile lucrate.
Veti beneficia de CO aferenta perioadei lucrate de la inceputul anului si pana la data intrarii in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul numar zile concediu de odihna inainte de nastere crisstinnaE crisstinnaE Buna ziua. Urmeaza sa nasc la sfirsitul lunii Iulie 2014, si as vrea sa stiu cum se calculeaza concediul de odihna pentru acest an: 1- proportional cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua. Urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi aș vrea să intru in cm apoi prenetal. Câte zile de concediu am pe anul 2021? 1,75 * nr de ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna salariata gravida luminita29 luminita29 Buna ziua. O angajata are dreptul pe un an la 25 de zile calendaristice conform RI intern. Pana in luna iunie a efectuat 10 zile concediu de odihna. Din luna ... (vezi toată discuția)