avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DREPT DE PROPRIETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DREPT DE PROPRIETATE

Locuiesc impreuna cu fiica noastra in varsta de 20 de ani in imobilul sotului,achizitionat inaintea casatoriei noastre,el parasind domiciliul conjugal de 2 ani,mentionez ca mai are o fiica din prima casatorie,eu,ca sotie am contribuit financiar si moral la indatoririle familiei,timp de 20 de ani,locuind in acest apartament impreuna.Intrebarea mea este ce drepturi as avea eu la acest apartament,in urma unui eventual proces de partajare.MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 08:07, 22 Ianuarie 2013
Apartamentul este bun propriu al sotului. La un eventual partaj apartamentul ii revine, dumneavoastra putand obtine o despagubire calculata proportional cu aportul adus de dvs la intretinerea acelui apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort avatar1979 avatar1979 sotia a intentat actiune de divort, motivul multe discutii contradictorii, dar realitatea esta ca in viata ei a intrat un alt barbat desi ea nu recunoaste, eu ... (vezi toată discuția)
Abandon sau nu raamonaag raamonaag Buna ziua , sunt casatorita de 9 ani si am o fetita de 7ani . Din diferite motive nu ne mai intelegem . Datorita presiunilor psihologige la care suntem ... (vezi toată discuția)
Achizitionarea unui imobil in timpul casatoriei de unul dintre soti eli67 eli67 In cazul cumpararii unui imobil de catre unul dintre soti in timpul casatoriei, daca imobilul a fost achitat in totalitate de catre unul dintre soti, ... (vezi toată discuția)