avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cerere urmarire fiscalã
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cerere urmarire fiscalã

Vreau să fac o cerere de urmarire fiscală sau ceva asemănător împotriva cuiva ce nu a plătit impozit pe clădire din 1939

1. Cum /ce /unde se face?
Cel mai recent răspuns: Popescu2012 , utilizator 22:34, 24 Ianuarie 2013
Proprietarii mei de palate cu suprafete imense din tara lui papură vodă, figurează în actele de proprietate în cartea funciara cu 0 (zero) metri pătrați.. Atribuite unei camere și dependinte fără identitatea suprafeței în metri pătrați...

1. Si atunci mă /va fi întreb, funcție de ce zero metri pătrați (detinuti) se va stabili impozit?

'' Deci la sesizarea dvs, se deplaseaza pe teren inspectorul care..''

La mine în comuna (primitivă) Oficiul de cadastru (cartea funciara) este la o distanta de 10 (metri) de direcția fiscală..

2. Către cine Trebuie să fac sesizare ca și ''inspectorul '' să se deplaseze, pentru satisfacerea nevoilor personale și ale comunității în locul de '' odihna '' al oficiului de cadastru (cartea funciara) unde poate să facă referat și funcție de înscrierile din cartea funciara și sa le impună din oficiu plata impozitului...!?

3. Din câte am înțeles aceștia sunt exonerati de ne/impunerea ne/eronată a plății impozitului..

4. Si atunci/astfel mă /va întreb potrivit cărei legi pot îndrepta o plângere /sesizare, împotriva unui funcționar al statului care astfel prejudiciaza interesele statului/comunității?
Adresati-va pe scara ierarhica, incepeti cu cei de la Impozite si taxe, Primarie - Urbanism, Consiliul local judetean. De fiecare data cereti nr. inregistrare.
'' Adresati-va pe scara ierarhica, incepeti cu cei de la.... ''

Adică să le fac eu treaba ce trebuie ei să facă..!? .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite si taxe teren intravilan lucianviorel lucianviorel Buna ziua, As dori si eu o lamurire privind noul cod fiscal si modul de aplicare al acestuia referitor la impozitul asupra terenului intravilan inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Gradina aferenta apartament la parter proprietate privata? Conrad Conrad Buna tuturor, Intrebarea mea ar fi daca terenul din fata apartamentului aflat la parter este proprietatea privata a locatarului de la parter ? Am vazut CF ... (vezi toată discuția)
Lmobil fara teren vladmezeniuc vladmezeniuc Buna ziua cum pot achizitiona terenul de sub un imobil am acte de propietate pe acest sediu administrativ si magazie de 504 metri patrati.Terenul aferent este ... (vezi toată discuția)