Proprietarii mei de palate cu suprafete imense din tara lui papură vodă, figurează în actele de proprietate în cartea funciara cu 0 (zero) metri pătrați.. Atribuite unei camere și dependinte fără identitatea suprafeței în metri pătrați...
1. Si atunci mă /va fi întreb, funcție de ce zero metri pătrați (detinuti) se va stabili impozit?
'' Deci la sesizarea dvs, se deplaseaza pe teren inspectorul care..''
La mine în comuna (primitivă) Oficiul de cadastru (cartea funciara) este la o distanta de 10 (metri) de direcția fiscală..
2. Către cine Trebuie să fac sesizare ca și ''inspectorul '' să se deplaseze, pentru satisfacerea nevoilor personale și ale comunității în locul de '' odihna '' al oficiului de cadastru (cartea funciara) unde poate să facă referat și funcție de înscrierile din cartea funciara și sa le impună din oficiu plata impozitului...!?
3. Din câte am înțeles aceștia sunt exonerati de ne/impunerea ne/eronată a plății impozitului..
4. Si atunci/astfel mă /va întreb potrivit cărei legi pot îndrepta o plângere /sesizare, împotriva unui funcționar al statului care astfel prejudiciaza interesele statului/comunității?
Adresati-va pe scara ierarhica, incepeti cu cei de la Impozite si taxe, Primarie - Urbanism, Consiliul local judetean. De fiecare data cereti nr. inregistrare.