Am primit o sentinta judecatoreasca in urma unui proces in care mi-au fost aduse mai multe acuzatii.Majoritatea acuzatiilor au fost inlaturate de catre judecator cu exceptia uneia,aducind o hotarire impotriva mea bazindu-se pe aceasta...Doar ca impotriva acestei acuzatii eu am inminat avocatului meu o dovada importanta reprezentata prin o comunicare a Politiei care a fost depusa la dosar.Aceasta dovada nu a fost mentionata in motivarea hotaririi fapt care m-a facut sa-mi cer dosarul si sa o verific. Spre surprinderea mea aceasta lipsea cu desavirsire.Am intrebat avocatul meu daca a depus aceasta dovada ..raspunsul a fost afirmativ.Intrebarea mea este cum poate sa dispara acest document(..copie) dintr-un dosar si ce pot sa fac eu in aceasta privinta?Mentionez ca am facut recurs?..In paranteza,cu litere mici as aminti ca am auzit zvonuri ca s-ar practica astfel de....pentru a duce solutionarea cazului in favoarea uneia din parti.
Multumesc pentru raspuns !
Nu cred ca este lipsit de interes pentru dvs. sa cereti avocatului sa va arate dovada depunerii documentului respectiv (semnatura de primire la arhiva tribunalului/ data, confirmarea de la oficiul postal pentru adresa expediata prin posta, etc.).
Normal ar fi fost ca dvs. sau avocatul sa pastrati o copie xerox dupa acel document, pe care sa se regaseasca semnatura de primire a grefierului de la arhiva tribunalului.
Cerere info
arakys
Buna ziua!
Va deranjez cu o intrebare, daca se poate. In cazul deschiderei unui proces, stiu ca actele de la dosar se depun in doua exemplare de fiecare. ... (vezi toată discuția)