avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... sediul asociatiei de proprietari...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

sediul asociatiei de proprietari...

buna seara...
va rog frumos daca se poate sa ma lamuriti intr-o problema...
daca pentru punctul de lucru al asociatiei de proprietari primesc o camera de la cineva intr-un spatiu comercial pe care nu mi se poate face nici un act-nici de proprietate dar nici de inchiriere- :( ...pot sa fac sediul social al AP cat si punctul de lucru pe un apart situat in blocul cu AP in baza contractului de proprietate pe respectivul apartament? :(

Cel mai recent răspuns: laurab82 , utilizator 08:42, 24 Ianuarie 2013
va multumesc pentru sfat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea adresei unei asociatii de proprietari mihai1980 mihai1980 sall ...am si eu o intrebare... suntem o asociatie de proprietari pe scara,adiministratorul vrea sa se retraga.... ce pasi sunt de urmat pentru a schimba ... (vezi toată discuția)
Modificarea adresei asociației silviu_n silviu_n Bună seara și bine v-am găsit! Asociația de care este vorba are adresa, de la înființare, la adresa administratorului în funcție la ... (vezi toată discuția)
Schimbare de sediu asociatie proprietari Chichinel Chichinel In luna Decembrie 2017 fostul administrator(proprietar de imobil in asociatie)a renuntat la functie si asociatia a fost preluata de un nou administrator.In ... (vezi toată discuția)