avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... documentatie si pasi pentru obtinerea pensiei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

documentatie si pasi pentru obtinerea pensiei alimentare

ce acte si ce pasi trebuie urmati pentru obtinerea pensiei alimentare pentru copilul minor?
mentionez ca s-a stabilit prin hotararea de divort din 2008, un cuantum de 1/4 din veniturile tatalui dar ca pensia nu a fost niciodata platita.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:45, 23 Ianuarie 2013
nu ati avut nevoie in anii astia de bani ?
Adresati-va instantei de pe raza domiciliului dvs pt a cere recalcularea pensiei si plata pensiei raportat la veniturile actuale ale tatalui.
Mergeti la un executor judecatoresc pt a incerca sa recuperati pensia restanta pe ultimii 3 ani.
Dupa ce obtineti o alta hotarare pt pensie, daca nu va plati timp de 2 luni, ii puteti face plangere penala pt abandon de familie la scetia de politie de care apartineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara neplatita vicky-vicky vicky-vicky copilull meu nu a primit pensie alimentara de 11 ani de si a fost stabilita prin hotarare judecatoreasca ce trebuie sa fac pt a reusi sa pot intra in posesia ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru neplata pensiei alimentare valentinadana valentinadana Buna ziua, am nevoie de ajutor, vreau sa fac o plangere penala pentru neplata pensiei alimentare impotriva tatalui copilului meu (copilul are varsta de 8 ani), ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor neagoemarianina neagoemarianina ma numesc Nina si mentionez ca in 2005 am divortat in urma divortului minorul mi-a fost incredintat spre crestere. relatia cu fostul sot a continuat iar in ... (vezi toată discuția)