Am trecu printr-un proces in care am fost tratata cu indiferenta si chiar cu rea credinta. Nu am stiut sa fac plangerea bine, nu mi-am permis avocat. si judecatorii nu au luat in seama nici un alt document depus. mi-a fost respins si recursul, in motivatie ,printre altele, s-a mentionat ca desi sunt PFA iar in procesul verbal amendar este incadrata intre 500 si 1000 ca pentru persoane juridice ( pentru PFA, II si IF fiind 200 - 500 ) procesul verbal este conform legii si "Tribunalul constata ca amenda a fost corect aplicata". Ma intreb pentru ce mai exista legi ? Am apelat la ajutorul unor ONG-uri ,dar si pentru acestea sunt prea putin importanta. Vreau sa apelez la CEDO desi probabil nu rezolv nimic , dar poate ar trebui sa incerc. Ma ajutati ,va rog?
Vre-un sfat in cazul acesta ? Am 6 luni la dispozitie ,astept si un raspuns de la Inspectia Judiciara a CSM pentru felul cum am fost tratata, dar ei au acum alte probleme si apoi corb la corb nu-si scoate ochii! Dupa ce ma linistesc putin si daca doriti, o sa revin cu detalii si daca imi spuneti ca nu are rost sa fac ceva, atunci nu mai are rost sa stau in tara asta in care se pare ca nu poti trai decat daca esti hot sau excroc.
Eu as merge pe incalcarea art.6 par.1 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului ... Prin prevederile sale, art. 6 din Convenţia pentru apărarea drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale statuează respectarea dreptului la un proces echitabil.
Conform textului primului aliniat al acestuia: “Orice persoană are dreptul la judecarea în mod echitabil, în mod public şi într-un termen rezonabil a cauzei sale, de către o instanţă independentă şi imparţială, instituită de lege...”.