Am dat masina im[reuna cu toate actele acum doi ani unor persoane"de buna credinta",care urmau sa vina peste o luna sa facem acetele devc si restul pentru transcriere.
N-au mai aparut ,iar intre timp am aflat ca au dat masina altuiasi acela altuia ....
Cum pot sa scap lwegal de masina?
De la politia rutiera mi s/a spus sa ma adresez instantei,dar pe cine sa chem in judecat.... mai paltesc si taxa de timbru 10% din valoarea vanzarii
Va trebui facuta o sesizare la Politie, pe numele primului cumparator,cu specificatia faptului ca acesta refuza sa perfecteze actul, iar Politia isi va face datoria. Pe de alta parte s-ar putea solicita relatii de la CSA
ati predat masina cu toate actele si nu ati intocmit niciun document de vanzare cumparare? nici macar o chitanta de mana? macar aveti martori ptr aceasta "tranzactie"? daca il chemati in judecata pe cumparator trebuie sa dovediti ca i-ati vandut masina!
Amenda rovinieta
casin
in oct.2010 am vindut o masina si radiata fiscal. Noul proprietar nu a inscris-o la politie si circulind cu ea fara rovinieta in dec.2011la vazut o camera fixa ... (vezi toată discuția)