avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... scadere masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

scadere masina

Am dat masina im[reuna cu toate actele acum doi ani unor persoane"de buna credinta",care urmau sa vina peste o luna sa facem acetele devc si restul pentru transcriere.
N-au mai aparut ,iar intre timp am aflat ca au dat masina altuiasi acela altuia ....
Cum pot sa scap lwegal de masina?
De la politia rutiera mi s/a spus sa ma adresez instantei,dar pe cine sa chem in judecat.... mai paltesc si taxa de timbru 10% din valoarea vanzarii
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:36, 23 Ianuarie 2013
Va trebui facuta o sesizare la Politie, pe numele primului cumparator,cu specificatia faptului ca acesta refuza sa perfecteze actul, iar Politia isi va face datoria. Pe de alta parte s-ar putea solicita relatii de la CSA
ati predat masina cu toate actele si nu ati intocmit niciun document de vanzare cumparare? nici macar o chitanta de mana? macar aveti martori ptr aceasta "tranzactie"? daca il chemati in judecata pe cumparator trebuie sa dovediti ca i-ati vandut masina!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta casin casin in oct.2010 am vindut o masina si radiata fiscal. Noul proprietar nu a inscris-o la politie si circulind cu ea fara rovinieta in dec.2011la vazut o camera fixa ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto neincheiata cristianno3 cristianno3 Buna as dori un sfat in urmatoarea problema: am vandut un autoturism acum 1 an unei persoane din alt oras doar cu o chitanta fara data sau suma trecuta pe ... (vezi toată discuția)
Va rog mult sa ma sfatuiti si pe mine ce sa fac in cazul meu Claudiu_1984 Claudiu_1984 http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_62287/Furtul-autoturismului-propiu.html (vezi toată discuția)