avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 392
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 392

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca declaratia 392 se depune si pentru Intreprindere individuala?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 19:07, 23 Ianuarie 2013
D 392 A platitor tva
D 392 B neplatitor Tva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392/b imike imike Buna Ziua Am o intreprindere individuala si trebuie sa completez decalaratia 392/B, dar nu stiu exact cum sa completez, Am vanzari numai cu bon fiscal , nu ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 b dannuca dannuca Buna ziua! Sunt PFA, CAbinet individual, contabilitate in sistem real, neplatitor de TVA. In intervalul 2010-2015 am depus Declaratia 392B, la care in ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratia 392 ionangelica ionangelica daca o intreprindere individuala a intrat in insolventa anul trecut in iunie, iar in septembrie tribunalul a confirmat falimentul , a fost radiata de la ... (vezi toată discuția)