avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legalizare acte de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legalizare acte de proprietate

Salutare,

Am nevoie sa fac copie legalizata pentru actul de vanzare-cumparare al apartamentului proprietate personala in vederea constituirii sediului social al unei firme. Vreau insa ca aceasta copie legalizata sa poata fi utilizata NUMAI pentru in procesul de constituire a firmei (la registrul comertului adica). Este posibil asa ceva, are valoare legala o astfel de mentiune? Ce trebuie specificat la notariat cand se face legalizarea?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 13:21, 11 Februarie 2009
daca vi se cere sa specificati, puteti scriein cerere ca va este necesar la reg comertului
Notarul legalizeaza acest act si atat.
Daca vreti ca acest act sa poata fi folosit doar pentru Registrul Comertului, trebuie sa fiti de fata atunci cand se depun actele la Registrul Comertului si sa aveti grija ca aceasta copie legalizata sa fie depusa in dosar.

Av. Cermak Iuliana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate inchide o firma ,deca unicul asociat domiciliaza in strainatate[cypru]? Pantea Alin Pantea Alin In 2003 am infiintat o firma si acum in 2009 nu mai reusesc sa o inchid.Mentionez ca acum domiciliez in strainatate si am incercat cu imputerniciri si cu multe ... (vezi toată discuția)
Renuntare la firma... bogdyban bogdyban Buna ziua, Sunt patronul unei firme, am calitatea de administrator si asociat unic si doresc sa cedez firma unui membru din familie dorind sa nu mai am nici ... (vezi toată discuția)
Pastrare asociati rroxica rroxica buna ziua. va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie: am predat un spatiu comercial cu tot cu societate, asociatii fiind eu si prietenul meu. Problema este ... (vezi toată discuția)